Chord Gitar

Chord Gitar 'Tak Ikhlasno' - Happy Asmara: Ra Sepirone Loro Ati Iki Amergo Ditinggal Pergi

Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Tak Ikhlasno' yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Tak Ikhlasno' - Happy Asmara.

Intro : C G Am Em
F C Dm G..
.
C G
Sepine wengi iki
Am Em
Ngeridu ati
F C Dm
Seng tansah kelingan sliramu
G C
Kowe ninggal aku..
.
C G
Ademe howo iki
Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
F C
Mergo nyawang kowe
Dm G C F G C
Gandeng karo liyane..
.
Am Em
Yen pancen iki wis garise
F C
Aku ikhlas lahir batine
Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
F G
Masio.. abot sanggane..
.
Reff :
C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati..
.
G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo dek'e
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase..
.
Musik : C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C..
.
C G
Ademe howo iki
Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
F C
Mergo nyawang kowe
Dm G C F G C
Gandeng karo liyane..
.
Am Em
Yen pancen iki wis garise
F C
Aku ikhlas lahir batine
Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
F G
Masio.. abot sanggane..
.
Reff :
C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati..
.
G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo dek'e
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase..
.
C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati..
.
G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo dek'e
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase.. (*)

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Bobby Wiratama
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved