Chord Gitar

Chord Gitar 'Ambyar' - Didi Kempot: Wes Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene

Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Ambyar' - Didi Kempot: wes kebacut ambyar.

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Ambyar' - Didi Kempot.

Intro : C F C F
C F -Em Dm G C G
C F -Em Dm G Bb G
.
C
Wes kebacut ambyar
F
Remuk sing ning ati
G
Opo ngene iki
C
Sing jenenge korban janji
Dm Em
.. Wes ambyar, aku kudu kepiye..
F D G Am-Bm-G
Metu ngendi supoyo ketemu kowe..
.
C
Wes kebacut ambyar
F
Tresnaku kesasar
G
Seneng karo kowe
C
Salah nggonku milih pacar
Dm Em
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
F D
Kowe lungo ninggalke aku..
G Am-Bm
Ning kene..
.
Reff :
-G C -G/B
Wes kebacut ambyar
Am
Ambyar koyo ngene
F
Manise janjimu
G
Jebule mung ono lambe..
.
Int. Dm G
.
C -G/B
Wes kebacut ambyar (ambyar)
Am
Ambyar koyo ngene
F
Ning opo kowe tego
G
Nyekso aku koyo ngene..
Dm
Sopo sing ra gelo
G
Yen di gawe kuciwo..
C
Ambyar..
.
Musik : Dm..Em..F D G
.
C
Wes kebacut ambyar
F
Tresnaku kesasar
G
Seneng karo kowe
C
Salah nggonku milih pacar
Dm Em
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
F D
Kowe lungo ninggalke aku..
G Am -Bm
Ning kene..
.
Reff :
-G C -G/B
Wes kebacut ambyar
Am
Ambyar koyo ngene
F
Manise janjimu
G
Jebule mung ono lambe..
.
Int. Dm G
.
C -G/B
Wes kebacut ambyar (ambyar)
Am
Ambyar koyo ngene
F
Ning opo kowe tego
G
Nyekso aku koyo ngene..
Dm
Sopo sing ra gelo
G
Yen di gawe kuciwo..
F G# C
Ambyar..

(*)

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Imam Saputro
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved