Breaking News:

Chord Gitar

Chord Gitar 'Banyu Moto' - Nella Kharisma feat Dory Harsa: Sampai Kapan Kan Kau Buktikan

Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu 'Banyu Moto' - Nella Kharisma feat Dory Harsa.

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu 'Banyu Moto' - Nella Kharisma feat Dory Harsa.

INTRO: D G C A..

D G Gm D
Tembang iki.. tak gawe..
Em
Mung kanggo kowe..
A
Sing paling tak tenani..
D Gm
Nganti saiki..

D G
Tumetese banyu moto iki..
Em
Sing dadi saksi..
A D
Sumpah lan janji.. sehidup semati..

REFF:
Am D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Sampai mati kan ku pastikan..
-D/F# Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
Cahyo lintang ing wengi
G A
Nggawe ayeme ati..
G
Tambah nggegowo roso
A D
Kangen mring sliramu.. tresnaku..

MUSIK: G Em A F#m B Em A D

D G
Tumetese banyu moto iki..
Em
Sing dadi saksi..
A D
Sumpah lan janji.. sehidup semati..

REFF:
D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Sampai mati kan ku pastikan..
Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Ho..oooo.. sampai mati kan ku pastikan..
Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
Cahyo lintang ing wengi
G A
Nggawe ayeme ati..
G
Tambah nggegowo roso
A D
Kangen mring sliramu.. tresnaku..  (*)

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Lita Andari Susanti
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved