Breaking News:

Chord Gitar

Chord Gitar 'Terminal Giwangan' - NDX AKA: Rasane Ora Karuan Neng Ati Loro Tenan

Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu 'Terminal Giwangan' - NDX AKA.

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu 'Terminal Giwangan' - NDX AKA.

C
Rasane ora karuan

F C
Ning ati loro tenan

Dm F G
Cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : C F C Dm G C G

C F C
Biasane jam semene wis ngabari

Dm G C G
Nanging tekan saiki HPku durung muni

C F C
Biasane jedal jedul ning ngarepku

Dm G
Nanging dino dino iki

C G
Menghilang bagai butiran debu

F G C Am
Aku mung koyo Terminal ngGiwangan

Dm F
Mung tok nggo sambat..

G
Tok nggo istirahat

Chorus :

C
Rasane ora karuan

F C
Ning ati loro tenan

Dm F G
Cinta matiku kau anggep dolanan

C
Pengen opo tak turuti

F C
Leh ku lembur telung wengi

Dm G C -G
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
Lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi

F C
Ngenteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati

Dm G
Banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"

C G
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
Owalah dek, anggepmu aku iki sopo

F C
Bojomo dek, aku iki bojomo

Dm G
Mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo

C G
Suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F G C Am
Aku mung koyo terminal nggiwangan

Dm F
Mung tok nggo sambat..

G
Tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Rizkianingtyas Tiarasari
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved