Breaking News:

TAG

Didi Kempot Meninggal Dunia

Chord Ora Iso Mulih- Didi Kempot: Kepingin Sungkem ning Kudu Kepiye Iki,Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Ora Iso Mulih - Didi Kempot: Suwarane takbir ing wayah wengi, Ngelingke salah dosa iki, Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved