Chord Gitar

Chord Gitar 'Sugeng Dalu' - Denny Caknan: Udan Tangise Ati Saiki Wes Rodo Terang

Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Sugeng Dalu' yang dipopulerkan oleh Denny Caknan.

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Sugeng Dalu' - Denny Caknan.

Intro:

Am D G Em
Am D G D

G
Sugeng dalu
Am D G
Ati seng biyen tau ngelarani
Am C
Wes suwe we ra rene
D
We lungo mung masalah sepele
G D
We golek liane..

G
Tambah loro..
Am D G
Yakin we teko nambahi sengsoro
Am C
Ngrusak tatanan ati
C
Seng wes pengen lali
D G
Karo gedhe duwure balunganmu..

Am C
Aku wes ora.. gagas kata luka
G
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Am C
Mario.. leh mu dolanan ati
D
Wes wayahe.. we kapok mblenjani..

Reff:

C
Udan tangise ati
D Bm
Saiki wes rodo terang
Em C
Masio isih kadang kelingan
D G
Kowe seng tak sayang sayang..

C
Saiki mung crito loro
D Bm
Mpun kadung mbekas ning dodo
Em C
Perihe ati seng mbok paringi
D G D
Wes cukup ra bakal tak baleni..

Musik:

G C Am D
Bm E Am D G..

Am C
Aku wes ora.. gagas kata luka
G
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Am C
Mario.. leh mu dolanan ati
D
Wes wayahe.. we kapok mblenjani..

Reff:

C
Udan tangise ati
D Bm
Saiki wes rodo terang
Em C
Masio isih kadang kelingan
D G
Kowe seng tak sayang sayang..

C
Saiki mung crito loro
D Bm
Mpun kadung mbekas ning dodo
Em C
Perihe ati seng mbok paringi
D G
Wes cukup ra bakal tak baleni..

C D
Perihe ati.. seng mbok paringi..
G
Ora tak baleni.. (*)

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Bobby Wiratama
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved