Chord Gitar

Chord Gitar 'Kalung Emas' - Didi Kempot: Loro Atiku, Atiku Keloro-loro

Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Kalung Emas' - Didi Kempot: Kalung emas sing ono gulumu

TRIBUNPALU.COM - Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Kalung Emas' - Didi Kempot.

[Intro]
C Em F G

[Verse 1]
C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb G
Saiki kowe lali karo aku..

[Verse 2]
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

[Interlude]
Dm G C

[Chorus]
G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki
C Fm G
Opo dosaku iki..

[Interlude]
C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G

[Verse 2]
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

C Fm G C
Opo dosaku iki..

Chord Gitar Ambyar - Didi Kempot: Wes Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene

Chord Gitar Ojo Mudik - Didi Kempot, Ajak Perantau Ikut Putus Rantai Pandemi Covid-19

Penulis: Lita Andari Susanti
Editor: Imam Saputro
Sumber: Tribun Palu
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved